Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.
Η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς με χρήσιμο υλικό χρήσιμο στους επισκέπτες της.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Συμμετοχή του συλλόγου μας στο 3ο Αλιβεριώτικο αντάμωμα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνια και ιδιαίτερα η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, διεκπεραίωσε με επιτυχία μια ακόμη οργανωμένη δράση, συμμετέχοντας με το χορευτικό τμήμα παραστάσεων ενηλίκων στην εκδήλωση που διοργάνωσε για το 3ο Αλιβεριώτικο αντάμωμα, μετά την αποδοχή της ευγενής πρόσκλησής του, ο Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου & Περιχώρων.

  • Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γυναικών Αλιβερίου & Περιχώρων που μας τίμησε με την πρόσκληση αυτή και μας έδωσε τη χαρά να διαπιστώσουμε από κοντά την άρτια εκδήλωση καθώς και την καταπληκτική και ανεπανάληπτη φιλοξενία του.
  • Ευχαριστούμε τον χοροδιδάσκαλό μας Στέλιο Μπούκο, που με τη μεγάλη του υπομονή απέναντί μας πέτυχε να μας διδάξει και να εμπλουτίσει τη χορευτική μας παιδεία και αποκομίσαμε το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου καθ΄όλη τη διάρκεια της παράστασης και ιδιαίτερα στη λήξη της .
  • Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε το χορευτικό μας τμήμα για το χρόνο που αφιέρωσε στις πρόβες με το χοροδιδάσκαλό μας ώστε να έχει πάντα το καλύτερο δυνατό, οπτικό αποτέλεσμα στις παραστάσεις .
  • Ευχαριστούμε τους συνταξιδιώτες μας Πολιτιστικό Φυσιολατρικό σύλλογο Νέας Χαραυγής & τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζ.Ε.Π που έδωσαν και αυτοί ένα δυναμικό παρόν στην ίδια εκδήλωση εμπλουτίζοντας την προβολή της πολιτιστικής παράδοσης της περιοχής μας.
  • Τέλος το τουριστικό γραφείο του Φωτόπουλου και τον οδηγό του Γιάννη Αμανατίδη που έκανε το ταξίδι μας ευχάριστο με την άψογη συνεργασία του.