Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.
Η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς με χρήσιμο υλικό χρήσιμο στους επισκέπτες της.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Πανηγύρι 2018

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τη χριστιανική γιορτή των εννιαήμερων της Παναγίας μας στις 22 και 23 Αυγούστου 2018, με την ευγενική χορηγία της δωρεάν παραχώρησης του νέου χώρου των εκδηλώσεων.
-      Αρχικά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά του συλλόγου μας που με τους χορούς τους μας έδωσαν χαρά και μας έκαναν να αισθανθούμε περήφανοι, τους γονείς των παιδιών που τα ωθούν σε αυτές τις δραστηριότητες, αλλά και τους χοροδιδασκάλους του συλλόγου μας Στέλιο Μπούκο & Γιάννη Γκόγκο, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουμε ένα μοναδικό θέαμα σε κάθε εκδήλωση.
-      Επίσης ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αριστοτέλη Κερασιάς Εδέσσης που συμμετείχε με την παρουσίαση του χορευτικού του τμήματος μετά από την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, που με την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου Θωμά Ουζούνη,  προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα σε όλους τους παρευρισκόμενους. 
- Ευχαριστούμε τους επίσημους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν, δημόσια πρόσωπα της πόλης, τους πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και τα ΜΜΕ που στηρίζουν και προβάλλουν τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνια Κοζάνης
-      Όλους τους χορηγούς μας (Τον κύριο ΨΑΛΙΔΑ, την Π.Ε Κοζάνης, Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ , Τεντοευρωπαϊκή Δημητριάδης , Ξανθοπουλος Γ&Κ ΟΕ, My market, Mikel Coffee Company, Δαγκλής Catering, υδρόγειος Catering και την τεχνική υπηρεσία του δήμου  που σε εποχές που η οικονομική στενότητα χαρακτηρίζει την αγορά έκαναν την υπέρβαση βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο που μπορούσε το σύλλογό μας.
-      Τα καλλιτεχνικά παραδοσιακά σχήματα του Γρίβα Ιωάννη και του Παναγιώτη Χωλόπουλου που έδωσαν τη δική τους νότα στις εκδηλώσεις.- Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και πήρε μέρος σε αυτή την γιορτή της παράδοσης και του πολιτισμού μας.
-      Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων μελών και φίλων του συλλόγου μας, που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και  προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και… την ψυχή  τους. 
Ευχόμαστε επίσης Χρόνια Πολλά σε όλους, η Παναγία να μας προστατεύει και να δίνει υγεία σε όλο τον κόσμο για να παρευρεθούμε και του χρόνου όλοι εδώ.