Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.
Η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς με χρήσιμο υλικό χρήσιμο στους επισκέπτες της.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Συμμετοχή του συλλόγου μας στα Ελευθέρια Θράκης 2018

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου Πλατάνια Κοζάνης, ανταποκρινόμενο σε κάλεσμα του χορευτικού μας, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις “Ελευθέρια Θράκης 2018“ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Κομοτηνής, με αφορμή την απελευθέρωση της πόλης, έδωσε παράσταση στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 13/5/2018 μετά από πρόταση – προτροπή του Πολιτιστικού συλλόγου Φιλοτέχνες Κομοτηνής προς ανταπόδοση προηγούμενης συνεργασίας μας τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερα το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες:

  1. Στην πρόεδρο Ιωάννα Αλμπανίδου και στα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Φιλοτέχνες Κομοτηνής.
  2. Στις τοπικές αρχές της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στο Δήμαρχο και στην Πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ κυρία Νατάσσα Λιβεριάδου, που μας τίμησαν, εντάσσοντας στο 10ήμερο πρόγραμμα, την παράσταση του συλλόγου μας και μας πλαισίωσαν στην εκεί παραμονή μας.
  3. Tους επίσημους προσκεκλημένους του Δήμου Κοζάνης Γιάννη Ιωαννίδη, Πρόεδρο του ΟΑΠΝ και Γιάννη Γρηγοριάδη, Αντιδήμαρχο καθαριότητας, που μας συνόδεψαν, για την καλύτερη δυνατή προβολή και προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς δίνοντας μια άλλη δυναμική στην εκεί παρουσία του Συλλόγου μας.
  4. Στον πολύ αξιόλογο χοροδιδάσκαλο Στέλιο Μπούκο που με τη δική του στήριξη μας έκανε να νοιώθουμε υπερήφανοι που τον έχουμε στο σύλλογό μας, αφιερώνοντας πολύ χρόνο από τον εαυτό του για τις ατελείωτες πρόβες και την άψογη συνεργασία με το φίλο του επίσης χοροδιδάσκαλο Κυριάκο Αντωνίου και με τους εκεί μουσικούς που με μία και μοναδική πρόβα κατάφερε να πετύχει το εντυπωσιακό και αψεγάδιαστο επιτυχημένο αποτέλεσμα της παράστασης.
  5. Τέλος όλους εσάς που συμμετείχατε και προσφέρατε ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο που παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του την μεγάλη γιορτή της παράδοσης και της πολιτισμικής ανταλλαγής.

View the embedded image gallery online at:
http://platania.gr/index.php/49-komotini#sigProIdb9705f187f