Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.
Η ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς με χρήσιμο υλικό χρήσιμο στους επισκέπτες της.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Ο Φανός μας στην Κεντρική Πλατεία

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνια για ακόμη μια φορά, στα πλαίσια της ανταλλαγής της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μετά και την πρόταση – υπόδειξη του χοροδιδασκάλου μας Στέλιου Μπούκου κάλεσε τον Θρακικό πολιτιστικό σύλλογο Φιλοτέχνες Κομοτηνής ο οποίος ανταποκρίθηκε και συμμετείχε μαζί με το χορευτικό τμήμα παραστάσεων καθώς και το φανό που απαρτίζονταν από μέλη – φίλους του συλλόγου μας στο πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εγγράφως διαδικτυακά τον Θρακικό πολιτιστικό σύλλογο Φιλοτέχνες Κομοτηνής που με τη δυναμική θέληση και τη θετική διάθεση όλων των χορευτών-τριών που με τις πανέμορφες φορεσιές και τα μόνιμα χαμόγελα στα φωτισμένα πρόσωπά τους παρόλο των αντίξοων καιρικών συνθηκών, παρουσίασε μια θεαματική εμφάνιση και κατάφερε να σκορπίσει τον ενθουσιασμό στο κοινό της πόλης μας και να χειροκροτηθεί από όλους.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο χοροδιδάσκαλο Κυριάκο Αντωνίου του συλλόγου «Φιλοτέχνες» Κομοτηνής που με τις επιλογές του παρουσίασε το βέλτιστο αποτέλεσμα, δίνοντας την καλύτερη δυνατή εικόνα του συλλόγου.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο χορευτικό τμήμα των παραστάσεων και στα μέλη του φανού του συλλόγου μας καθώς και σε όλες τις φίλες και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους στα δρώμενα.


Τέλος, εκφράζοντας το συλλογικό μας ενδιαφέρον στις κοινωνικές δραστηριότητες και τη φιλοδοξία μας στην ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων για μια επιτυχή μελλοντική συνεργασία στα πολιτιστικά δρώμενα, θα ανταποκριθούμε και εμείς στο κάλεσμα που μας έγινε για τις 13 Μαΐου στα ελευθέρια της πόλης σας προς ανταπόδοση της τιμής που μας κάνατε. Σας ευχαριστούμε και καλή αντάμωση!

video: kozani.tv